تولید عمده کشمش طلایی صادراتی

تولید عمده کشمش طلایی صادراتی در این مجموعه انجام می شود و علاوه بر آن کار فروش مستقیم و از تولید به مصرف آنها نیز انجام گرفته و مشتریان می توانند با ارتباط گرفتن با مدیر فروش کارخانه کشمش آراد ثبت سفارش به هر میزان داشته باشند.

 

محصول طلایی در کارتون ۵ کیلویی صادراتی ⇓

تولید کشمش صادراتی

تولید عمده انواع کشمش

این مجموعه یعنی مجموعه تولیدی کشمش آراد در تاکستان استان قزوین فعالیت فرآوری و بسته بندی انواع کشمش را در اختیار دارد و مشتریان چه در داخل کشور باشند و چه در خارج از آن می توانند با ارتباط گرفتن با مدیر فروش این کارخانه علاوه بر استعلام قیمت روز و دریافت مشاوره، ثبت سفارش نمایند.

 

همانطور که مستحضر هستید این منطقه در زمینه تولید انواع کشمش پلویی که چهار رنگ مختلف از آن در کشورمان موجود است تخصص و تبحر دارد و رنگهای اشاره شده شامل زرد، کهربایی روشن، کهربایی تیره و قرمز می باشد که همگی بی دانه و بی هسته هستند.

 

نکته جالب آنکه تمام کشمش‌ های اشاره شده از یک نوع انگور به دست می آید که در واقع همان انگور بیدانه است و به علت شیوه های متفاوت تولید و فرآوری دارای رنگ های متفاوتی هستند که همین موضوع باعث گردیده مشتریان مختلف و البته قیمت های متفاوتی هم به خود اختصاص دهند.

 

انواع محصولات پلویی هم جهت فروش در بازار داخلی کاربرد دارد و هم جهت صادرات از آن‌ ها می‌توان به عنوان کشمش صادراتی هم یاد کرد که در حجم وسیع هم در این شهر تولید می شود و نگرانی بابت تامین آن در طول یک سال کامل کشمشی وجود ندارد. در واقع کشمش طلایی فقط جهت صادرات مورد استفاده قرار می‌ گیرد، کشمش پلویی آفتابی فقط در بازار داخل عرضه آن صورت می‌ گیرد و کشمش تیزابی در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد هم در بازار داخلی قابلیت عرضه دارد و هم در بازار صادراتی که هر چند منطقه تاکستان کشمش‌ های دیگری نظیر فخری و عسکری و یا حتی مویز شانی نیز در اختیار دارد اما میزان تولید این سه محصول قابل مقایسه با چهار محصول اصلی این منطقه از ایران نیست.

محصول طلایی بارگاهی تاکستان (راست) و ملایر (چپ) ⇓

کشمش طلایی صادراتی

تولید و فروش مستقیم کشمش طلایی

یکی از محصولات پلویی که در بالا به آن اشاره شد، رنگ زرد دارد در واقع همان کشمش طلایی است که برای صادرات بسیار مناسب بوده و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و شمال آفریقا از مشتریان اصلی و حجم بالای این محصول هستند.

 

کشمش طلایی هم به دو صورت در کشورمان تولید می شود که یک حالت زمانی است که وقتی به آن مایع تیزاب می زنند بر روی زمین پهن کردند تا خشک شود آن را در درون سبدهای مخصوص ریخته و اطراف آن دود گوگرد می زنند که در این صورت محصول یکنواختی از نظر رنگ تشکیل نمی‌ شود و در ملایر استان همدان به این صورت محصول را تولید می‌ کنند.

 

اما حالت بعد زمانیست که وقتی کشمش به مانند بالا پس از آغشته کردن مایع تیزاب تولید شد آن را از بارگاه و داربست های بزرگ آویزان کرده و سپس به آن دود گوگرد می زنند که در اینصورت محصول یکنواختی از نظر پخش رنگ زرد تولید خواهد شد که در بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی و تاکستان استان قزوین به این صورت آن را تولید می‌ کنند.

 

اگر جنس باکیفیت برای بازارهای حساسی مانند کویت یا قطر بخواهید قطعاً باید کشمش طلایی را به همان صورت بارگاهی خریداری کنید در غیر اینصورت برای بازارهای ضعیفی نظیر عراق، سوریه، اوکراین، بلاروس و یا حتی روسیه تولیدات ملایر به علت دارا بودن قیمتی پایین‌ تر بسیار مناسب خواهد بود. به صورت کلی توجه داشته باشید کشمش طلایی به یکنواختی رنگ زرد و تعداد دانه‌ های آن درون کارتون ارزش گذاری می‌ شود و به راحتی می‌ توان رنج قیمتی آن را بالا یا پایین آورد به گونه‌ ای که در حالت معمول جنس ملایری نهایتاً ۳۵ درصد دانه‌ های کشمش درون کارتون، زرد هستند که این استاندارد در تولیدات بناب و ملکان تاکستان به ۸۰ درصد می‌ رسد.

تولید عمده کشمش طلایی صادراتی

شرایط کشمش صادراتی

هر کشمشی را نمی‌ توان صادر کرد در واقع محصول صادراتی باید یک سری ویژگی‌ هایی داشته باشد تا راحت‌ تر بتوان روی فروش آن مانور داد که اصلی‌ترین آن مواردی است که در پایین به آن اشاره می‌ کنیم:

  1. اینکه میزان تولیدش در طول یک سال بالا باشد و در واقع وقتی که یک پارت فرستادیم و مشتری قصد سفارش دوباره آن را داشت نگرانی از بابت تامینش وجود نداشته باشد.
  2. تاریخ انقضای بالایی داشته باشد که در این صورت باید به موادی نگهدارنده آغشته شود که در ایران مایع تیزاب و دود گوگرد برای این مورد استفاده می‌ شود پس کشمشی را می‌ توان راحت‌ تر صادر کرد که از مواد نگهدارنده استفاده شود.
  3. حتی الامکان بدون هسته یا بدون دانه باشد مشتریان خارجی خیلی دوست ندارند از کشمش‌ های هسته‌ دار استفاده کنند.

 

کشمش‌ هایی که شرایط بالا را ۱۰۰ درصد به خود اختصاص می‌ دهند عبارتند از کشمش سبز و زرد قلمی، کشمش تیزابی در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد و کشمش انگوری طلایی که این محصولات بیشترین میزان صادرات کشمش را در کشورمان به خود اختصاص می‌ دهند اما آیا محصول صادراتی دیگری نداریم و فقط همین چند محصول صادر می‌ شوند که باید گفت خیر، به عنوان مثال کشمش پلویی آفتابی را می‌ توان صادر کرد که در این کارخانه همین اتفاق افتاده اما میزانش کم است و یا حتی مویزهای تولید کشورمان که می‌ توان به مویز بش استان فارس اشاره نمود.

 

از چند محصول اصلی صادراتی کشورمان کشمش تیزابی در دو حالت گوگردی و بدون گوگرد و کشمش انگوری طلایی در این کارخانه به صورت تخصصی تولید می‌ شود و اگر مشتری این کارخانه سفارش این محصولات را داشته و در ادامه قصد داشته باشد که به صورت میکس و درهم کشمش سبز و یا زرد قلمی نیز خریداری کند این کار را برایش انجام می‌ دهیم به این صورت که بار را به صورت فله از باغداران استان خراسان رضوی خریداری و در این کارخانه کارهای بوجاری روی آن انجام می‌ دهیم و به صورت بسته‌ بندی شده کارتونی به مانند سایر کشمش‌ های تولیدی این مجموعه بار را تحویل مشتری می‌ دهیم تا برای تامین نیازش کمتر دچار دردسر و مشکل گردد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما