قیمت روز کشمش پلویی سیاه ملایر

جهت استعلام قیمت روز کشمش پلویی سیاه ملایر می‌ توانید با راه‌ های ارتباطی که در این سایت قرار گرفته شده و مربوط به مدیر فروش این کارخانه می‌ باشد تماس بگیرید و علاوه بر انجام مورد فوق، هرگونه سوال و مشاوره‌ ای که در مورد انواع کشمش هست را از ایشان جویا شوید.

کشمش پلویی سیاه

کشمش پلویی را به هر محصول گردی می‌ گویند که در خط تولید کارخانه سایز ۸ و ۹ آن به کنار زده می‌ شود که البته باید بدون هسته یا بدون دانه بوده و در رنگ‌ های طلایی، کهربایی روشن، کهربایی تیره و سیاه موجود است و برخی از آنها مناسب بازار داخل مانند کشمش پلویی سیاه و برخی فقط برای صادرات مانند کشمش پلویی طلایی و برخی دیگر را می‌ توان هم در بازار داخل و هم در بازار صادراتی از آنها بهره‌ برداری نمود مانند محصولات پلویی کهربایی روشن و تیره که در واقع نام‌ های آنها کشمش تیزابی و کشمش خرمایی می‌ باشد.

محصول اشاره شده نه تنها در ایران بلکه در هر کشوری که انگور و کشمش در اختیار دارد هم تولید می‌ شود و از تولیدکنندگان اصلی این محصولات کشورمان ایران بوده و زمانی جز سه صادرکننده برتر در دنیا شناخته می‌ شدیم اما در حال حاضر بازارهای صادراتی را تا حد زیادی از دست داده‌ ایم آن هم فقط به دو دلیل مهم و اساسی زیر:

  1. عدم همخوانی قیمت کشمش ایران با بازار جهانی که متاسفانه نرخ محصول ایران بی‌ حساب و کتاب گران می‌ شود و از آنجایی که دولت و سیستم اقتصادی آن هیچ ورودی به این محصول ارزشمند نمی‌ کند لذا جولانگاه دلالان شده و هر کاری که دلشان بخواهد با قیمت کشمش می‌ کنند.
  2. موضوع دوم که این هم بسیار مهم است به علت افزایش نرخ ارز و کوچکتر شدن سفره‌ های باغداران و کشاورزان باعث گردیده به جای آنکه سم و کود باکیفیت وارد گردد این نمونه‌ های کم کیفیت و ارزان خریداری شده و در بازار عرضه می‌ گردد و خیلی از باغداران مجبورند از این محصولات کم کیفیت استفاده کنند و حتی بی‌ کیفیت و همین موضوع باعث گردیده به کشورهایی که قبلاً صادرات کشمش داشته‌ ایم و در زمینه واردات آن بسیار حساسیت دارند مانند کشورهای اروپای مرکزی دیگر از ایران خرید نکنند بسیار هم دیده‌ ایم وقتی هم که خرید کردند و بار برایشان ارسال شده بار برگشت خورده است.

پلویی سیاه یا سرخ ⇓

کشمش پلویی سیاه

کشمش پلویی سیاه ملایر

کشمش پلویی سیاه همانگونه که در بالا گفتیم محصولی است که فقط در بازار داخل خرید و فروش آن انجام می‌ گیرد آن هم به دلیل عدم استفاده کردن از مایع تیزاب که حکم ماده نگهدارنده آن را دارد و برای تولید آن که کشمش آفتابی یا آفتاب خشک نیاز است و از باغداران خریداری می‌ شود پس از چیدن انگور در شهریورماه فقط در مقابل آفتاب پهن می‌ گردد تا شدت نور آن طی ۱۵ روز کشمش را پدید آورد و منطقه ملایر استان همدان یکی از تولیدکنندگان این کشمش در حجم وسیعی بوده و کارخانه‌ های این منطقه کار بوجاری و بسته‌ بندی این نوع کشمش را انجام می‌ دهند.

برای فروش کشمش فله آفتابی در کرج با مدیر فروش این مجموعه تماس بگیرید.

این محصولات در قالب کارتون ۹ کیلویی در بازار داخل عرضه می‌ گردند که به این صورت است که در ملایر از این ۹ کیلو، یا ۸۰۰ گرم وزن کارتون است یا یک کیلو چون از یقه کارتونی هم در جداره کارتون استفاده می‌ کنند و همین موضوع باعث افزایش وزن کارتون خواهد شد ولی در منطقه تاکستان استان قزوین که برترین تولیدکننده کشمش پلویی سیاه در کشورمان شناخته می‌ شود از ۹ کیلو فقط نیم کیلو وزن کارتون خواهد بود یعنی همیشه به شما هشت و نیم کیلو کشمش تحویل خواهند داد.

لازم به ذکر است رنگ این محصول سیاه نیست و به اشتباه در بازار داخل و در بین بنکداران به آن کشمش پلویی سیاه می‌ گویند و رنگ اصلی آن سرخ یا قرمز است که با تعبیر سیاه از آن یاد می‌ کنند محصولی است که در کیفیت‌ های مختلفی در این کارخانه یعنی کارخانه کشمش آراد که در شهرک صنعتی خرمدشت شهر تاکستان استان قزوین واقع شده است تولید می‌ گردد آن هم در قالب سه کیفیت مختلف که یکی دوبار سورت شده است یکی یک بار سورت شده و دیگری فقط شستشو و ضایعات و غوره از بار گرفته می‌شود.

ماده اولیه محصول پلویی سیاه در کارخانه ها ⇓

کشمش پلویی سیاه ملایر

تولید کشمش پلویی ملایر در کارخانه کشمش آراد

در بالا گفته شد که این کارخانه در تاکستان واقع شده است اما چرا در عنوان مقاله پلویی ملایر را استفاده کردیم به این جهت است که علاوه بر اینکه از ماده اولیه شهر تاکستان یعنی همان کشمش‌ های فله‌ ای آفتاب خشک باغداران و کشاورزان این منطقه استفاده می‌ کنیم اما برای تامین نیاز آن دسته از مشتریانی که به دنبال خرید کشمش پلویی سیاه ملایری هستند این امکان در این مجموعه وجود دارد که بتوانند تامین مورد نیاز خود را در این کارخانه انجام دهند یعنی ماده اولیه را از باغداران ملایری خریداری می‌ کنیم و در این کارخانه کارهای بوجاری را روی آن انجام می‌ دهیم.

اما در واقع کارخانه‌ های کشمش در کشورمان نیمی از آن محصولی را که به دست شما می‌ رسد را تولید می‌ کنند به این صورت که ماده اولیه خود را که دارای همان دم، شاخه، سنگریزه و ضایعات است و با نام فله‌ ای از آن یاد می‌ شود را از باغداران خریداری می‌ کنند پس کار خشک کردن و تبدیل انگور به کشمش توسط کشاورزان انجام می‌ شود و بعد در کارخانه‌ ها کارهای شستشو، دم‌ گیری، روغن زنی، سورت کردن و بسته‌ بندی روی آن انجام می‌ گیرد و محصول اشاره شده یا برای صادرات یا جهت فروش در بازار داخل از آن بهره‌ برداری می‌ گردد.

برای استعلام قیمت کشمش محلی می توانید مستقیما با مدیر فروش کارخانه ارتباط بگیرید.

توجه داشته باشید برای تولید کشمش پلویی تاکستان و جنس باکیفیت آن که در بازار هم بسیار مشهور است از میزان افت ۲۳ درصد در خط تولید کارخانه استفاده می‌ کنند که خروجی کار بسیار مرغوب خواهد شد اما برای محصول ملایر نهایت افتی که استفاده می‌ کنند ۱۸ درصد است یعنی ۱۸ درصد از کشمش‌ها باید از بین برود تا خروجی کار درون بسته‌ بندی به دست مشتریان برسد و هر چقدر میزان افت بالاتر باشد کیفیت خروجی بار هم بالاتر خواهد بود.

آفتابی کردن انگور ⇓

تولید کشمش پلویی ملایر در کارخانه کشمش آراد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما