کشمش محصول میوه ی انگور است که انواع مختلفی دارد و به روش های مختلف تولید می شود. این محصول سرشار از خاصیت است و در دسته خشکبار قرار می گیرد و جزو جدانشدنی آجیل است. کشمش عسگری از انگور عسگری حاصل می شود و دو نوع هسته دار و بدون هسته دارد و به دو شکل سورت شده و کارتونی و فله به فروش می رسد. عرضه انواع کشمش عسگری فله با قیمت مناسب تر و پایین تری نسبت به نوع بسته بندی آن انجام می شود.
خصوصیات انواع کشمش عسگری فله
کشمش عسگری به دو شکل فله و بسته بندی ارائه می شود . نوع بسته بندی آن سورت شده و شسته شده است، دم و شاخه ندارد و کاملا یک دست است و معمولا در بسته بندی های ده کیلویی وجود دارد، اما کشمش بی دانه و دانه دار عسگری فله در گونی قرار دارد و همراه با دم و شاخه است، با این حال از لحاظ اقتصادی برای خریدار به صرفه تر است.
این نوع کشمش بسیار خوشمزه و شیرین است و به روش های آفتابی، تیزابی و سایه خشک تولید می شود. نوع سایه خشک و آفتابی آن چون ارگانیک است و مواد شیمیایی در تولید آن نقش نداشته است، طرفدار بیشتری دارد.
صادرات انواع کشمش عسگری فله
کشمش بخش جدانشدنی آجیل و خشکبار است و انواع مختلف آن در انواع پلو و دسر و کیک و غیره به کار می رود. از این رو از فروش بالایی برخوردار است. ایران از برترین های تولید کشمش درجه یک در جهان است و تقریبا هفتاد درصد این محصول صادر می شود. البته هر نوع انگوری برای تولید کشمش صادراتی مناسب نیست. نوع صادراتی این خشکبار باید گوشتی، نرم، شیرین و خوشمزه باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.