به محصول به دست آمده از، خشک کردن انگور رسیده، در زیر نور خورشید، کشمش می گویند. این محصول در کشور ما، به دلیل کشت انواع انگور، تنوع و گونه های مختلفی دارد، که از مهم ترین انواع آن، می توان به کشمش زرد، کشمش سبز قلمی، کشمش قهوه ای، کشمش تیزابی و گوگردی، کشمش سلطانی، کشمش فخری، مویز و کشمش سیاه اشاره کرد. همچنین کشمش ها، خواص و مزایای بیشماری دارند. کشمش فله ای سیاه، به دلیل مقرون به صرفه بودن، بازار خوب و پررونقی دارد.
موارد مصرف کشمش فله ای سیاه
کشمش سیاه به دلیل داشتن املاح مغذی فراوان مثل ویتامین C, ویتامین A, ویتامین B, ویتامین D، آهن، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، کربوهیدرات ها و آنتی اکسیدان ، مصارف گوناگون و بیشماری در میان مردم دارد.
از مهم ترین موارد مصرف کشمش سیاه، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده در طبخ انواع شیرینی ها و کیک ها
- استفاده در پخت غذاهای پلویی مثل، کشمش پلو و عدس پلو
- استفاده در تهیه انواع سالاد ها، مخصوصا سالاد میوه ای
- استفاده از کشمش به عنوان یک میان وعده کامل برای همه افراد
- استفاده در برخی از انوع آجیل ها
- استفاده به عنوان قند طبیعی، همراه با چای
علاوه بر این موارد، کشمش سیاه به دلیل داشتن خواص زیاد، در طب سنتی و برای درمان و جلوگیری از بیماری های مختلف، به کاربرده می شود، که بیشترین موارد مصرف دارویی کشمش سیاه، شامل موارد زیر می باشد:
- برای افزایش خون، در افرادی دچار کم خونی هستند، استفاده می شود.
- برای تنظیم قند خون و فشار خون مفید است.
- مصرف کشمش میتواند به کنترل دیابت کمک کند.
- به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، از بروز بیماری سرطان جلوگیری می کند.
- موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا می شود.
- باعث تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن می شود.
- برای افزایش قدرت جنسی در مردان و زنان مفید بوده و موجب بالا بردن قدرت باروری می شود.
- از بروز بیماری های قلبی و عروقی مثل سکته قللی جلوگیری می کند.
- برای تقویت حافظه و بالا بردن سطح هوش مفید می باشد.
- به دلیل داشتن کلسیم، از بروز بیماری های مربوط به استخوان جلوگیری می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.