کشمش تیزابی کاشمر در واقع روشی می باشد که انگور را برای هدفی که در ادامه توضیح داده می شود در آب های گوگردی می کنند و کشمش به دست آمده را کشمش تیزابی می نامند که فروشی نسبتا بالا و خوب را دارد.
آشنایی با کیفیت کشمش تیزابی کاشمر
روش تیزابی روشی می باشد که انگور ها را به دلیل این که زود تر خشک شوند و به کشمش تبدیل شوند در محلول های گوگردی یا تیزابی که محلولی از کربنات پتاسیم و روغن سبزه است به مدت یک دقیقه می گذارند و سپس در می آورند، این روش جهت کم کردن زمان خشک شدن انگور می باشد و در ضمن هم درشتی آن در این روش حفظ می شود و هم رنگ خوبی دارد، رنگ کشمش تهیه شده به این روش، رنگی سبز و مایل به زرد است و کشمش حالتی نرم دارد چرا که این محلول پوست انگور را نازک می کند و باعث می شود که زمان خشک شدن انگور کاهش یابد و به همین دلیل این روش را تیزابی می نامند.
توزیع کنندگان عمده کشمش تیزابی کاشمر
توزیع کشمش تیزابی بیشتر در شهر کاشمر انجام می شود و به همین دلیل قیمت این کشمش ها در شهر کاشمر بسیار مناسب می باشد چرا که هزینه ی حمل و نقل کشمش بر قیمت نهایی کشمش در این شهر اضافه نمی شود اما در سایر نقاط دیگر کشور به دلیل هزینه حمل و نقل این کشمش ها، به قیمت نهایی کشمش های تیزابی تاثیر زیادی می گذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.