مرکز پخش کشمش طلایی در گرگان

اگر به دنبال یک مرکز پخش کشمش از جمله محصول طلایی در شهر گرگان هستید  مجموعه تولیدی کشمش آراد که شما در یکی از سایت‌ های آن حضور دارید و این مقاله را می‌خوانید از تولیدکنندگان انواع کشمش در شهر تاکستان استان قزوین است و شما این امکان را دارید که به صورت بدون واسطه از این کارخانه خرید هر نوع کشمشی را انجام دهید.

کشمش طلایی

ابتدا بگوییم کشمش‌ هایی که در کشورمان با عنوان کشمش طلایی می‌ شناسیم با دود گوگرد به این رنگ در می‌ آیند یعنی میزان گوگردزنی در این محصولات به گونه‌ ای است که که رنگ محصول را زرد و طلایی می‌ کند اما باید اینجا تعریف کنیم منظور از کشمش طلایی کدام یک محصول می‌ باشد:

  1. نوعی از این محصول به صورت قلمی و کشیده است و فقط در کاشمر و خلیل آباد استان خراسان رضوی تولید می‌ شود. محصول اشاره شده بسیار برای صادرات مناسب است و کمتر از آن برای بازار داخل استفاده می‌ کنند.
  2. نوع دیگری از این محصول به صورت گرد و بیضی شکل است نام دیگرش کشمش انگوری بوده و فقط برای صادرات مورد استفاده قرار می‌ گیرد محصولی که در بناب و ملکان استان آذربایجان شرقی با حجم قابل توجهی تولید می‌ گردد.
  3. اما نوع دیگری از این محصول هم داریم که در واقع کشمش تیزابی است آن هم از نمونه گوگردی و در بازار داخل به این محصول، کشمش طلایی می‌ گویند در واقع محصول طلایی همان‌ هایی هست که در بالا به آن پرداختیم چون رنگ این محصول اصلاً طلایی نیست بهتر است بگوییم کهربایی روشن یا قهوه‌ ای روشن.

تاکستان استان قزوین برترین تولیدکننده محصول اشاره شده است به واقع کیفیت تولیدات این منطقه از ایران سرآمد می‌ باشد این مورد را تمامی مراکز پخش و بنکدارانی که کشمش کار می‌ کنند به خوبی می‌ دانند ولی اگر بار ارزان قیمت که طبیعتاً کیفیت پایین‌ تری هم دارد بخواهند تولیدات ملایر استان همدان یا قوچان استان خراسان بسیار مناسبشان خواهد بود فقط تمامی محصولات اشاره شده توجه داشته باشید که به صورت بدون هسته و بدون دانه می‌ باشد.

طلایی پلویی ⇓

کشمش طلایی

کشمش طلایی در گرگان

گرگان و بازار خشکبار آن از بزرگترین مراکز خرید و فروش انواع کشمش در کشورمان شناخته شده و بازار بسیار قدرتمندی دارد و در کنار کشمش پلویی آفتابی که محصول دیگر پرفروش در استان‌ های شمالی می‌ باشد کشمش تیزابی طلایی یا گوگردی را نیز در حجم قابل توجهی خریداری می‌ کند و به صورت کلی این منطقه از ایران جنس باکیفیت و مرغوب را عموماً از تاکستان استان قزوین تامین می‌ کند و به ندرت پیش می‌ آید که از مناطق دیگر اشاره شده در بالا بخواهد خرید کند.

تولیدات تاکستان در قالب کارتون ۹ کیلویی بسته‌ بندی می‌ شوند اگر برای بازار داخل بخواهید این محصولات را تهیه کنید که در واقع هشت و نیم کیلو کشمش و نیم کیلو وزن کارتون است. اما اگر بخواهید برای صادرات این کشمش‌ ها را تهیه کنید در کارتون‌ های ۱۰ و یا ۵ کیلویی خالص این کار صورت می‌ گیرد و توجه داشته باشید حداقل ما یادمان نیست که کارخانه‌ ای به غیر از بسته‌ بندی کارتونی بخواهد بسته‌ بندی دیگری داشته باشد و آن بسته‌ بندی‌ های سلفونی که شما در بازار می‌ بینید مربوط به شرکت‌ های واسطه‌ ای نظیر برتر، گلها و یا گلستان است که بار را از این کارخانه‌ ها خریداری و درون بسته‌ بندی خود آنها را پر می‌ کند.

کارخانه کشمش آراد که در شهر تاکستان استان قزوین واقع شده است از تولیدکنندگان محصول تیزابی طلایی می‌ باشد که در بالا کامل به آن پرداختیم و شما این فرصت را دارید که به صورت مستقیم با شخص مدیر فروش این کارخانه ارتباط بگیرید و پس از استعلام قیمت روز و یا حتی دریافت نمونه جنس به صورت فیزیکی بخواهید ثبت سفارش را انجام دهید این محصول را در قالب دو کیفیت تقدیم مشتریان می‌ کنیم که یکی از تولیدات خود تاکستان است و طبیعتاً عیار بالایی دارد و دیگری از تولیدات ملایر است و جهت تامین آن مشتری آن را آماده می‌ کنیم که به دنبال خرید جنس ارزان قیمت و کیفیت پایین می‌ باشد.

طلایی قلمی ⇓

کشمش طلایی در گرگان

خرید کشمش طلایی از کارخانه

ابتدا باید گفت دو عامل اصلی باعث می‌ گردد که کشمش طلایی تاکستان یک سر و گردن از تولیدات ملایر بالاتر باشد که در پایین به آن می‌ پردازیم:

  1. ماده اولیه کارخانه‌ ها برای محصول اشاره شده از باغدار و کشاورز تامین می‌ گردد از دیرباز باغداران منطقه تاکستان در تولید کشمش که در واقع خشک شده انگور می‌ باشد حساسیت و وسواس بیشتری دارند و همین موضوع باعث می‌ گردد که ماده اولیه کارخانه‌ ها کیفیت بیشتری داشته باشند که طبیعی است هر چقدر ورودی خط تولید عیار بالاتری داشته باشد خروجی آن نیز باکیفیت‌ تر خواهد شد.
  2. مورد دوم اما که مهم‌ تر هم می‌ باشد میزان افتی است که کارخانه‌ های کشمش این مجموعه در خط تولید به محصول اشاره شده می‌ زنند برای تولید محصول طلایی این میزان ۲۶ درصد است. اما تعریف افت چیست آن میزان کشمشی که باید از بین برود تا خروجی کار محصولی شود که به دست شما می‌ رسد و هر چقدر میزان افت بالاتر باشد کیفیت محصول نیز بالاتر خواهد رفت.

از طرفی کارخانه کشمش آراد به تمامی مشتریان خود چه بار را برای صادرات بخواهند چه در بازار داخل این امکان را می‌ دهد که بخواهند حضوری در کارخانه اقدام به خرید داشته باشند. خیلی راحت به شما بگوییم درصد قابل توجه ای از سایت‌ های اینترنتی و پیج‌ های اینستاگرامی واسطه و دلال هستند که برخی از آنها از مشتریان این مجموعه می‌ باشند و محصول را از ما می‌ گیرند و اندکی افزایش قیمت به آن اعمال می‌ کنند و به دست مشتری می‌ رسانند، اما وقتی یک مجموعه امکان خرید حضوری را برای شما فراهم می‌ کند یعنی می‌ خواهد به شما بگوید با واسطه کار نمی‌ کنید بلکه مستقیماً از کارخانه خرید خواهید کرد.

در حال حاضر که در انتهای آذر ۱۴۰۳ هستیم قیمت هر کارتون کشمش تیزابی طلایی در قالب کارتون ۹ کیلویی تاکستان یک میلیون و صد هزار تومان می‌ باشد که برای جنس ملایری ۹۵۰ هزار تومان خواهد بود.

محصول تیزابی طلایی ⇓

خرید کشمش طلایی از کارخانه

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما